ENDFEST

Misty Forest Techno & Arctic Boogie Discotronics since 2003

Feesten & partijen

Kosmossessie Rotterdam – 28 augustus a.s.

Arctische vrienden,

Op donderdag 28 augustus aanstaande staat in Rotterdam City mijn nieuwe live set op het programma. Geinspireerd door de klanken van Tangerine Dream en op uitnodiging van Dennis Mono-poly vlieg ik de 28e met m’n modulaire Moog Voyager, Eventide Space en Roland 808 naar broedplaats Roodkapje voor een kosmossessie in de betere flying teapot traditie. Dennis zet zich al jaren met veel passie in voor het onder de aandacht brengen van modulaire klanksynsthes in binnen- en buitenland. Het voelt als een voorrecht gast te zijn op een van zijn inmiddels fameuze Noodlebar avonden. Naast ondergetekende zullen deze avond nog drie artiesten hun beste moduaire beentje voorzetten, te weten Falafelbiels (R’dam), W. Ravenveer (Antwerpen) en het Haagse muzikale wonderkind Jimi Elektrovolt (o.a. bekend van zijn samenwerking met Legowelt in de band Nacho Patrol).

Waar modulaire synthesizers door de ontwetende buitenstaander vaak worden geassocieerd met blipjes, blapjes, valse noten en aritmisch gepruttel, staat mijn bijdrage 28 augustus in het teken van strakke melodieen en een harmonieus geluidstapijt van het fijner geweven soort. Strak als het haar van Jules Deelder, onberekenbaar als Ian Martin bij nacht en overweldigend als het werk van Charley Toorop in het Boymans van Beuningen.

Voor de thuisblijvers, afhakers, gevangenen en internetverslaafden onder ons, de hele avond wordt vanaf 21.00 u. ‘s avonds live uitgezonden op (www.grooveline.org). Maar ja, dat blijft toch een beetje als kijken naar Excelsior – Helmond Sport, terwijl aan de overzijde van de Maas Feyenoord – Ajax wordt gespeeld.

Roodkapje is te vinden aan de Teilingerstraat 128, 3032 AW Rotterdam. De entree bedraagt 4 euro. Aanvullende informatie over deze avond vind je hier: https://www.facebook.com/events/1498108820426662/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming&source=1 . Zet ‘m in je agenda, kom langs & vlieg lekker mee.

Tot de 28e, tot Gotham City aan de Maas, where life is dark & sounds are deep,

W.
Synthcat1

Deze arctische kosmossessie wordt mede mogelijk gemaakt door Radio Nachtegaal, Marc Tims Instruments, de Modulaire Moog Foundation & een bijdrage uit het ECHESKU-cultuurfonds (Enschede Culturele Hoofdstad Europa 2064 Stimuleringsfonds Kleinkunstenaars).

Leave a Reply