ENDFEST

Misty Forest Techno & Arctic Boogie Discotronics since 2003

Feesten & partijen, Tracks

Hoera, Twilight Tales = online!

Hedendaagse samenleving, Achterhoekse vrienden,

Na een week van wachten, rondjes lopen en nog maar eens een handje borrelnootjes eten, is het zover. Zojuist is onder het toeziend oog van Aart Staartjes – beschermheer van het Twents/Achterhoeks electronisch gedachtengoed – en mijn lieftallige echtgenote Vanessa met een druk op de knop en & een knal van de kurk mijn tweede album een feit. Hoera!

Met gepaste trots en een gezond gevoel van onzekerheid presenteer ik jullie hierbij: Twilight Tales. Vijftien tracks opgetrokken uit schemer, modder, een tas vol plezier en een flinke batterij van de mooiste elektronische apparaten denkbaar.

Ik wens u allen alvast veel luisterplezier een behouden vaart, als u zich via mijn bandcamp pagina te water begeeft, om via binnenvaart, snelweg of luchtruim zo spoedig mogelijk een kopie van dit album te bemachtigen in mijn digitale winkeltje.

Cover van m’n nieuwe album. Met dank aan Irrational fear of Mannequins.

Voor de liefhebbers van goede doelen: de opbrengsten van dit project zullen ten goede komen aan het in stand houden van bedreigde apparaatsoorten als de Roland Dr. Dre Boommasjien en de witte feniksen van de Oberheim-familie.

Rest mij nog u een heel fijn weekend te wensen,
& een dito avond van de arbeid,

Uw toegenegen paljas van de Oosterse zandgronden,

WtV

Het toeziend oog van beschermheer Aart Staartjes.

Leave a Reply